Baniranje

Dalmos

New member
Nakon 7 dana baniranja i oprastanja svih uvrida od strane gospodina Fletchera, on se vratio na forum i poceo u svom prepoznatljivom i njemu jedinstvenom slalomu uvrida,pametovanja i nepostivanja pravila nastaviti svoj niz.
Ja osobno mislim da narusavanje ove idile koja vlada na ovom forumu nije dostatno da jedna takva osoba sve narusi i vrida. Stoga ovim putem najavljivam i dalje da ce se baniranje takvih korisnika nastaviti kao i dosad. Nema veze sta se poznamo vise nego prije pravila su tu da se postuju. Male prekrsaje svi radimo i to je normalno ali nakon 7 dana ladenja opet se vratiti kao svjetski sampion u vridanju e to nece ici. Stoga Fletcheru Adio. :hihi

BTW nesluzimo mi admini i moderatori da bi samo trcali za nekim korisnicima i brisali njihove postove. Bar ne ode na ovom forumu. Od 778 usera zasad su 2 otisla zauvik. Mislim da i nije puno s obzirom koliko nas ima.

Meni je osobno drago da se ne dozvoljavaju glupe priče na ovom forumu i zato mi je i drag. Ako neko ima šta pametno za reć neka piše, a ako bi neko samo provocira i razbija dobru atmosferu, e onda nek se goni u ..... BAN. Jer iskreno, meni je takve najmrže i na brodu trpit - mislim na razbijače atmosfere i konstantne grintavce - jer ako čovik i ne zna posal, naučit će, al ako je negativac ubija i druge, pogotovo one malo labilnije... Zato podrška adminima.

Baniranje

E bas mi je drago da si otvorija ovu temu... Čitas mi misli a???:confused:
Vec sam ti u PM reka da vodi?? ovaj forum čvrstom, ali pravednom rukom.
I mislim da do sada nisi ucinija neku vecu gresku ili nepravdu.
Ali, uvik postoji taj ali, i ti si covik od krvi i mesa, sklon gre??kama, raznim vanjskim utjecajima.
I sad da bi izbjegli da jedan čovik odlučuje o sudbini ostalih, čime riskiramo demokratičnost ovog foruma predla?žem da odlučuje glas naroda.
Znaci kad ti odluči?? nekoga banirati ostavi recimo okvir od 24h da se foruma??i izjasne, pritom ne bri??i postove tako da ljudi vide bitne detalje.
Eto mislim da bi bilo i tebi lak??e...
Inače ja pod Adminom smatram "tehničku podr??ku", a ne nekog vrhovnog suca koji će u ime foruma??a odlučivati sto je dobro a ??to nije.

Jako je tesko biti racionalan prema svima. Milijun ljudi i milijun cudi a pogotovo ako mislis da ja ili bilo tko od nas moze udovoljititi svima. U nazad 450 dana ovog foruma ja i Sonny smo iznimno zadovoljni razinom kulture i nikoga nemolimo da tu bude clan. Ode je svak dobro dosao ali da se drzi u granicama foruma i granicama ljudske normale. Ode nama netriba netko ko je najpametniji ili najbolji ali dobar savjet je uvik dobro dosao. JA necu dozvoliti da vi odlucujete jer to nemoze biti. Uvik ce neko stati u obranu nekoga ko drugome ne pase. Jer da nije tako svi bi volili istu zenu i nosili istu robu,vozili isto auto i slicno. Stoga do sada je ovaj forum radio na taj nacin i od sada ce takoder. Ujedno nasi Moderatori su ljudi koji su birani i gledani su svi njihovi postovi. Stoga forum zasad funkioniora dobro i tako ce i ostati. Tebi hvala na podrsci i nadam se da ces i dalje biti zadovoljan nasim odnosom prema forumu. A kad bih ja ostavljao sve sporke izraze vrlo brzo bi forum dosao u nesto sta mi tu ne zelimo. Ujedno ponovicu od nas 700 i nesto samo su 2 banirana sta je jako malo i neka samo tako nastavimo. :uzdravlje

A slu??aj ako ti garantira?? da će?? ostati "moralna vertikala" do kraja, ja te podr?žavam.
Samo sam tija reći da sam ja čovik kojemu je bitniji onaj jedan ili dva ako su nepravedno banirani nego onih ostalih 700.
Eto nadam se da me razims

Ma ne trpimo napuhavanje i takve stvari.Ako ste vec iskusni onda udjelite savjete i budite kolegijalni a ne tipa " ti nemas pojma " ili " prodavas im price bla bla " .Daj savjet i svoje misljenje neupiruci prstom u drugoga i sve ce bit uredu :)

Oho

Ja san već odavno reka da njemu triba ban.Napuhanim veličinama nije misto odi.Neka odu na neki drugi forum i svađaju se.

ekipa samo nastavite s ovakvim radom.
forum je stvarno dobar i mere se naci dosta dobrih informacija. ne obazirite se na te banirane

Evo dragi prijatelji pa procitajte sta je Fletcher napisao u mailu. Ovo je samo jedan njegov mail a da ne govorim da nije jedini kojeg je poslao. Pa vi recite dali takvi ljudi zasluzuju da budu ode. Ujedno ovo sta je napisao da je pod drugim nickom nek obrise macku o rep jer ja san banira njegove IP adrese. KOji luzer boze a sta toliko zali kad mu nevaljamo. Evo maila zadnjeg

Fala na banniranju, bolje da van ne remetin vas mali gay community.
Ionako medju pomorskom populacijom vas forum dozivljavamo ka hrpu dicurlije..sta i jeste.
Svojim izjavama na ovom forumu ionako to iz dana u dan dokazujete.

Sta se tice "novog sindikata"...mozes to obisit macku o rep.
Da imas iti malo soli u glavi svatia bi da je to promasena inicijativa.
Viruj mi da znan jedno 20 ljudi sta eto ka imaju nick ode, dozivljavaju vas ka sprdnju a pojedini cak stavljaju onako poluozbiljne i posprdne postove koje ti ocito ne razumis.
Btw, ima nas jos jaku puno "u sjeni" na tom vasem malom forumu
Al sve u svemu, dobra ste nam zabava. Vidimo se pod nekoliko vec postojecih drugih nickova...mozda neko u koga najmanje sumnjas

Mislim da ovo moze napisati covik koji je C/O meni je to sramota. Jadno more ko te pisa :confused:

i to je covijek koji se potpisivao sa C/O, ing. pomorstva i pomorac sa velikim iskustvom......da nije zalosno bilo bi smijesno. ako je tih njegovih 20-ak na istoj valnoj duljini kao i sam Fletcher, jadna je ta pomorska populacija koju oni predstavljaju. nista, kada vec nemoze spamat ovdje, valjda ce opet zivnut Jadranbrod........znaci tamo bi opet moglo biti krvi do koljena, kao u najboljim danima Jadranbroda:)

Last edited:
Često nailazim na usporedbe ovog foruma s jadranbrodom. Je li to zbog nekih privatnih razloga ili ne??to drugo...jadranbrod ovo , vaki, onaki, čemu to stalno uspoređivanje?:confused::confused:

Isuse Bože,što bi volia da mi taj bude čif na brodu...Ako ovo sad čitaš pa da znaš...Ima je lošeg razvodnika u vojsci ( ako je pi..a i bia uopće u vojsci) al i to bi se ispeglalo.

Ovakvi tipovi su proizvod starog komunistickog sistema i njihove pretnje tipa ima nas jos u sjeni i cekamo pravi trenutak,ha,ha,ha
cuvajte se mraka ljudi jer momci iz sjene dolaze ha,ha,ha
Ima jedna stara poslovica
Ko sa djecom legne popisan se budi
Pa mozes se smatrat popisanim stari

nemos virovat tamna gledan ca san propustija u 2 miseca procitan komentar od doticnog fletchera i ka strojar se naden uvriden priko svake mire, takvo podjebavanje ni na najgorin brodima nisan dozivija pa san ti cak i pm napisa.
Iskreno nemogu virovat da jos uvik ima takvih tulipana (da mi smo sluzba za odrzavanje i da sta on kaze mi moramo skokon..ma pas..m..) sramota u svakon slucaju, i pohvala tebi sta si mu da nogu u guzicu.
Kako vecina ovdi kaze mene iskreno ne interesira sta si na brodu nego kakv si ka covik, a ako ti nemogu pomoc necu ti sigurno ni odnemoc a sad da su moje strike povezane sa velicinom mog spolovila nisu ali vidin da jos ima takvih koji misle da je..
Amo mi ljudi samo naprid kako znamo i lipo pomoc jedni drugima ka sta do sad i cinimo

zivili mi

Pokoja riječ obrane

Pokoja riječ obrane

Meni nije bio lo??. Sugeriro mi je par pametnih stvari i nisam imao dojam da je tako prepotentan. ??ao mi je kad se ljudi prepucavaju i svađaju oko toga ko je pametniji,jači,ljep??i...:udriglavom

Meni nije bio lo??. Sugeriro mi je par pametnih stvari i nisam imao dojam da je tako prepotentan. ??ao mi je kad se ljudi prepucavaju i svađaju oko toga ko je pametniji,jači,ljep??i...:udriglavom

Barkariol neman ni ja nista protiv njega ali neke granice u ponasanju trebaju postojat.
Pa ako treba i neka baniraju mene kad preden granicu ljepog ponasanja.

Jucer je baniran user Oring na 7 dana. Nadamo se da ce nakon toga se vratiti na nas forum ako zeli ali da ce postovati pravila. Posto ode nista ne tajimo tako i ne zelim da se misli da se ljudi tiraju bez razloga. Eto ako je neko poslao Oringu kakvu PM znajte da jos 6 dana nemoze biti na forumu.

Pozdrav i ode cemo stavljati usere koji su banirani.
Za sad su trajno banirani DPMaster,
FletcherChristian, i pharaone
a zute kartone jos imaju ( tj banirani su bili na tjedan dana Iquazu i Marinero-tk

Pozdrav i nadam se da se ova lista nece popunjavati.

Back