bandic pomorska agencija

a boga ti ne more djovanelli kupit glanc novoga cruisera. ramina - ramina, sta je tu je, a nekako, pari mi se da ce mu to i dobro doc. malo trouble shootinga, krpi cjevi, vari, cini bushove na tokarski.... samo mu moze vridit posli.

E ekipa moja draga, bili ste u pravu moram rec nazalost:))

Kad sam treba potpisat ugovor receno mi je doslovno ovako "znas dosa je neki momak ciji otac je mj prijatelj a ti ono nemas vezu a bez veze .. i ja ga zavrsim si bezveze :)))"

tako da sad sam opet asistent bez broda na cekanju u jadroplova koji nema nista prije 4 miseca jer su prodali dva broda a ovi iz skvera nikako da dodu.

Pa ajde pomozite najboljem asistentu na svitu a i sire da nade brod ako ko zna da neko krca asistente ili ista nek mi javi molim vas, ja sam spreman doslovno za po ure...

bandić

bandić

spirituse, evo san jucer dozna, taj brod na koji ides je vjerojatno ex srakane od losinjske. kupila ga bratija prije par dana, a sta je i kakvi je moze ti napisat ko sa losinjske ili ex losinjska.

Nije vjerovatno nego je stvarno sarkane od lo??injske i bolje da nisi i??ao jer ti tamo nema plaće nego ima bit kako čujem da pomorci navigaju dobrotvorno.

Danas čujem da im dolazi novi bulkić ,ima li istine ??ta u tome ? Post gore vidim da su problemi sa plaćama a kupuju se novi brodovi :udriglavom

pa zato i jesu problemi s plaćama,consum se ??iri ko kolera u hrvatskoj(gradi se punom parom) a meni dnevnica od 5 miseca ni čut:udriglavom

Evo da malo oživim temu.Jeli itko zna kakvo je stanje sada na ovoj kompaniji,koliko imaju brodova.....Svaka informacija dobrodošla

Ono što ja znam o njima je da su imali tri broda,Anamaria,Viki i Martina.
Sad imaju samo Ane (ex Srakane)voze drvenu građu za sj.Afriku,i mene zanimaju
plaće i joÅ¡ ako tko zna ikakve informacije, vremena su grda

Back