Atlantic

kolko nas ima............

kolko nas ima............

Pozdrav ekipa ,svi su hrvati osim zapovijednika i kapa i drugog makine.Oni su poljaci.
Sve ostalo mi hrvati..........
Sad smo dobili ugovore i pustili su nas nazad u čarter.
pozdrav

Ja san bija na tom brodu prije i nije bilo problema. Ne znan kako je sad. Moga bi "bokitoso" napisat koju ric vise ;)

Da tako je sad mi je sinulo. To je brod od atlantic marine and aviation. U razgovoru sa njihovim direktorom Paul-om i sa Maire koja je glavna za recruitment shvatio sam da je to firma koja redovno isplacuje opplace i nije losa ali su jako stedljivi da nerecem skrti na nekiim stvarima. Firma im je sta se tice recruitmenta dosta neorganizirana jer sve radi jedna zena. Uglavnom kao firmai ulazak u offshore nisu losi po mojim saznanjima ali su u tom dijelu gori navedenom po mom misljenju dosta neozbiljni.

Pozz

hamer hamer

hamer hamer

evala ljudi...............i ja san na Atlantic Carrieru nema vode zdravlja a kamoli što drugo

cook

cook

evala ljudi...............i ja san na Atlantic Carrieru nema vode zdravlja a kamoli što drugo

Dobar dan Gospodo

Dali netko znade kakvo je stanje za pomorce u (SAUDISKOJ ARABIJI-DAMAM),doli me šalje kompanija na AHTS brod.
Koje su sve rigorozne stavke.
Hvala svima,
zabrinuti kuhar neznam Å¡ta činiti

hamer hamer

hamer hamer

pjesnik je tija reći da nema zdravlja.jos san neiskusan ali po brodskin pričama je ovo dno dna ofÅ¡ora Å¡to se vidi i po plaći jedino je dobra ulaznica u ofÅ¡or za dalje..i samo da znas da nemamo ni vinća na krmi a ostalo ti neću ni govori more se noÅ¡tromo uključi malo u spiku bacija je post malo gornije.:udriglavom

pjesnik je tija reći da nema zdravlja.jos san neiskusan ali po brodskin pričama je ovo dno dna ofÅ¡ora Å¡to se vidi i po plaći jedino je dobra ulaznica u ofÅ¡or za dalje..i samo da znas da nemamo ni vinća na krmi a ostalo ti neću ni govori more se noÅ¡tromo uključi malo u spiku bacija je post malo gornije.:udriglavom

A mislis "vooode" ka "ode"...a ne vode ka H2O....sta ne kazes :udriglavom
Nabavit ce Paul vinc, sad u skveru, to je samo privremeno da vjezbate misice na vezu dvaput misecno... Samo se drzi brodskih prica i nemas problema.

Covik

Covik

Ja odma poludim kad vidim ovako nesto..Nema zdravlja!!!! ma o cemu ti pricas!!! Imas jest,piti a borami i ne radi se nista. prvoga ti sida placa a i ranije. Nemoj prkljat gluposti ako ti je dosadno uvati se teretane 3miseca i odmaraj niko te ne sili na nikakav rad. Firma je odlicna Odskocna daska nasi se krcaju i sele se dalje nakon kojeg ugovora, Zahvalimo Bogu sta ima ovako nesto jer dosta nas ne bi pomirisalo Offshore da nije Atlantic Marine And Aviation

Zivili:uzdravlje

Ja odma poludim kad vidim ovako nesto..Nema zdravlja!!!! ma o cemu ti pricas!!! Imas jest,piti a borami i ne radi se nista. prvoga ti sida placa a i ranije. Nemoj prkljat gluposti ako ti je dosadno uvati se teretane 3miseca i odmaraj niko te ne sili na nikakav rad. Firma je odlicna Odskocna daska nasi se krcaju i sele se dalje nakon kojeg ugovora, Zahvalimo Bogu sta ima ovako nesto jer dosta nas ne bi pomirisalo Offshore da nije Atlantic Marine And Aviation

Znas kako je: neki misle da vrijede vise nego sto vrijede pa im je i ono sto ih hrani dno dna kako je "pjesnik" napiso.
Ne razumijem ni ja, idi dalje ako ti se ne svidja ali ne gadi kruh koji trenutno glodes ma kakav bio.

mlad je i mozda ce naucit stagod...mada sumnjam :rolleyes:

Ukratko moj osvrt, od 6 miseca sam na Atlantic Surveyoru, meni osobno bilo je i vise nego dobro, spizu su mi vecinom kuvali nasi kuvari i bila je za prste lizat, lipo san se ispunija, od dodataka cola,sprite,fantica,sokovi 3 4 vrste(juice,jabuka, itd), par vrsta salame, par vrsta sira, namaza i zacina more, nutele na bakse, panatika je koliko mos poist...placa mi je sidala navrime iako su se neki zalili na kasnjene ali jebiga ofis je malo seprtljav i tako je, ispravi se kroz par dana.
Ljudi na mom brodu vecinom jako odgovorni i profesionalni, u makinji ja kao treci(tj. drugi), kapo i jos jedan treci ali kao motorman, svi radimo sve i radili smo to dobro i slozno, a kapo......nas splicanin-ljudina i covik koji jako jako dobro zna svoj posal, e sad firma tj gazda i recruitment....zbrda zdola, kupus kapula.......brod nan nema posla i neki kao i ja idemo ranije doma, ukrcajemo se ovisno o poslu koji se sad pregovara, npr jedan posal smo nedavno izgubili jer nan je potencijalni kljent trazija offshore brevete(koje vecina posade nema), znaci mozda brzo mozda malo kasnije od brzo hehehehe-to je stavka koja mene osobno nervira, nakon truda iako su ii kapo i kapetan urgirali da ostanem do kraja ugovora, idem ranije.....ne samo ja nego po broda, i zato san sad u lovu na drugo iako ako ne upali vracam se tamo,,,,samo naravno neznam kad a to mi remeti planove za popizdit i bit je moje pricice, jer zelin imat bar nekakvu sigurnost posla.

a zakljucak bi bija, nije bajka ali je i dalje bolje nego masu drugih kompanija (ne mislim na offshore), i dalje je to sansa za stec iskustvo u offshoreu i ic dalje, a to je tesko igdi drugdi ostvarit, dosta njih je islo na dobre kompanije dalje s ove......a to je u konacnici jedino bitno i vecini nas zelja.....i jos jedna bitna stavka, uletija san tamo direkt, bez pomoci, bez veze,bez placanja!!!

kolko nas ima..........

kolko nas ima..........

pusti noÅ¡troma bodule na miru.......noÅ¡tromo se tuče nogon u gujicu Å¡ta je uletija u offshore(ofÅ¡or)hahahaha,i neka nas tu,.....
zahebano je bez vinčeva ali i onako moran skinit par kili......meni je dobro sve u svemu.....a i ties i igor su napisali pravo stanje firme.....
dok je firmi poput AM&A dobro je...
veliki pozdrav sa offshore-a (ofšora) hahahahahah:p

pusti noÅ¡troma bodule na miru.......noÅ¡tromo se tuče nogon u gujicu Å¡ta je uletija u offshore(ofÅ¡or)hahahaha,i neka nas tu,.....
zahebano je bez vinčeva ali i onako moran skinit par kili......meni je dobro sve u svemu.....a i ties i igor su napisali pravo stanje firme.....

To je 10 puti bolje nego jedan munivel pa kad se kaže da sve npr. 3 lancane moraju bit nategnute ispadne znanstvena fantastika:hihi

ajde ajde Å¡to se pinite ties padobranac i igor pa vidite da san napisa u zadnjen postu isto Å¡to i vi samo u 2 rečenice.
živija Atlantic Marine%Aviation :):):)

Di ces skidat kile...da si zeru mrsaviji, nebi se vidija :p

Back