Ukratko moj osvrt, od 6 miseca sam na Atlantic Surveyoru, meni osobno bilo je i vise nego dobro, spizu su mi vecinom kuvali nasi kuvari i bila je za prste lizat, lipo san se ispunija, od dodataka cola,sprite,fantica,sokovi 3 4 vrste(juice,jabuka, itd), par vrsta salame, par vrsta sira, namaza i zacina more, nutele na bakse, panatika je koliko mos poist...placa mi je sidala navrime iako su se neki zalili na kasnjene ali jebiga ofis je malo seprtljav i tako je, ispravi se kroz par dana.
Ljudi na mom brodu vecinom jako odgovorni i profesionalni, u makinji ja kao treci(tj. drugi), kapo i jos jedan treci ali kao motorman, svi radimo sve i radili smo to dobro i slozno, a kapo......nas splicanin-ljudina i covik koji jako jako dobro zna svoj posal, e sad firma tj gazda i recruitment....zbrda zdola, kupus kapula.......brod nan nema posla i neki kao i ja idemo ranije doma, ukrcajemo se ovisno o poslu koji se sad pregovara, npr jedan posal smo nedavno izgubili jer nan je potencijalni kljent trazija offshore brevete(koje vecina posade nema), znaci mozda brzo mozda malo kasnije od brzo hehehehe-to je stavka koja mene osobno nervira, nakon truda iako su ii kapo i kapetan urgirali da ostanem do kraja ugovora, idem ranije.....ne samo ja nego po broda, i zato san sad u lovu na drugo iako ako ne upali vracam se tamo,,,,samo naravno neznam kad a to mi remeti planove za popizdit i bit je moje pricice, jer zelin imat bar nekakvu sigurnost posla.
a zakljucak bi bija, nije bajka ali je i dalje bolje nego masu drugih kompanija (ne mislim na offshore), i dalje je to sansa za stec iskustvo u offshoreu i ic dalje, a to je tesko igdi drugdi ostvarit, dosta njih je islo na dobre kompanije dalje s ove......a to je u konacnici jedino bitno i vecini nas zelja.....i jos jedna bitna stavka, uletija san tamo direkt, bez pomoci, bez veze,bez placanja!!!