Anglo-Eastern ?

bok svima, ja sam zaručnica jednog pomorca koja je isto navigavala, do??la sam do sekonda ali eto ljubav bila jača i ostala sam kući
moj dragi plovi preko anglo easterna već du?že vrijeme, bio je na tankere prije 4 godine a kad su ti brodovi prodani prebacili su ga na lng, sve preko njih, ja često odem tamo u firmu jer mu često ??aljem novine i cd-ve i mogu reći da su stvarno ugodni i kap. Dumanić i Zorana i moj dragi je zadovoljan tamo i ne vjerujem ba?? o onome ??to je netko napisao da kap. dumanić nije isplatio plaću jer plaće sti?žu direktno iz UK
i kad odem u firmu stalno me zezaju da imaju ukrcaj za mene jer znaju da mi je brod ostao velika ljubav

Dobro dosla i nadam se da je jos zarucnica i zena ka sta si ti. Pozdrav i zivaj u nasem forumu

Pozdrav,

ekipa koja je radila preko AE-a u offshore, kakva su vasa iskustva sa njima? Koliko znam oni rade sa Subsea7, no neznam da li nase salju tamo. Kamo jos krcaju, na kakve vrste DP brodova?

AE Offshore

AE Offshore

Pozdrav,

ekipa koja je radila preko AE-a u offshore, kakva su vasa iskustva sa njima? Koliko znam oni rade sa Subsea7, no neznam da li nase salju tamo. Kamo jos krcaju, na kakve vrste DP brodova?

Pozdrav,
evo ja ti mogu rec par rici jer san bija na offshore priko njih. Je, krcaju na SS7 ali i na miljun drugih kompanija. Meni su bili OK i placa ti ja za DPO oko 220-260GBP dan, ovisno o iskustvu. Za iskusnije imaju i vece place samo sta se ti poslovi rjedje otvaraju.
Inace sad imaju dosta posla jer su meni ponudili 5-6 poslova za pocetak sedmog ali san ja sad zapea u Nigeriji :D

Hvala za odgovor gen.war. moze li malo vise.....kako to ide kod njih, daju li godisnji ugovor ili se ide na putovanja? Koliko se dugo stoji na brodu? Gdje rade i sto (ROV, DSV, Construction, Pipe??) ?To 220-260 na dan je predpostavljam startna placa za DPO sa full licence.

bio priko dumanica na Cape size Elcano, placa bila mala - za 3/E 2800 usd samo na brodu 6 miseci ugovor, ali situacija je bila da se mora poc na brod... sve stavke ugovora ispostovane sve najbolje o Dumanicu i Zorani

Bija san na MV Baluni priko njega davno, jako lose iskustvo imam vezano za komunikaciju sa njim i njegovo drzanje prema pomorcima. Necu tu sad po forumu bestimat itd, ali ako te interesira vise pm-aj me pa cu ti i detalje rec

Znan samo da bi rade kopa kanale nego sa njin ima posla ikad vise

mladici moji nece vam nitko dati 18 000 kuna kao tercu na bulka, a ne bi bilo lose i da malo prestanete mislit na novac i prvo steknete neko iskustvo i prakticno znanje.
Nitko nije postao milijunas priko noci.
Mislim da bi vam bilo pametnije otici 1 - 2 broda i za manju placu ali na kompaniju gdje cete nesta nauciti

:uzdravlje

Na Suissa terco kuverte ima preko 3000 eura.Informacija iz prve ruke. Znaći, samo kad je na brodu:p

ab

ab

evo jucer sam isa po agencijama od zadra do splita,trazim ukrcaj za kormilara,nema nista a jedna di bi moglo bit ukrcaja u 12 mj je placa 1900usd.usput prijatelj mi se iskrca sa golara u nedilju,timunjer filip ima vise od 2000usd,nemam sta dodat nego ako neko moze pomoc neka pomaze molim vas.posto je ode tema anglo eastern,neznam jeli znate ali agencija je zatvorena 31.8og,dakle naisa sam na zatvorena vrata.mirno vam more

ab

ab

lipo na vratima obavjest da je agencija zatvorena i ubuduce poslove traziti na angloeasterngroup,dakle kljuc u bravu.jos jednom apeliram da mi pomognete barem idejom.hvala vam i mirno more

zatvoreno. dumanic je na v shipu ka vetting inspektor. adresu nadji na webu, ali ne pokusavaj preko hong konga ili singapura, to je strogo rezervirano za azijate.

Jedini ured koji jos radi regrutaciju za hrvate je Isle of Man office.

Office address; St George~s Chambers, Hill Street, Douglas, Isle of Man, IM1 1EF

Tel no; +44 1624 626582

Fax no; +44 1624 624445

E-mail: aecm.iom@angloeasterngroup.com

Contact person: Mr Denis Dale, tel; +44 1624 621317, mob: +44 7624 470193

Contact: Mr Gerry Davidson, tel: +44 1624 619699, mob: +44 7765 363271

Back