AMS - Atlantic Marine Services

Barge enginer ti je ode kapo i placa je 4600 eur permanent, koliko ja znam

Kao prvo Kapo makine nema veze za poziicjom barge engineera....jer traze Master Unlimited licencu da bis obavljao tu duznost znaci da je Barge engineer potrcko OIM-a ...radi drillove ,i vodi brigu o MD-u...

Kao prvo Kapo makine nema veze za poziicjom barge engineera....jer traze Master Unlimited licencu da bis obavljao tu duznost znaci da je Barge engineer potrcko OIM-a ...radi drillove ,i vodi brigu o MD-u...

Slazem se s tobom da kapo makine nema veze s tom pozicijom ali ja sam tamo i govorin ti iz prve ruke kako je:p

Slazem se s tobom da kapo makine nema veze s tom pozicijom ali ja sam tamo i govorin ti iz prve ruke kako je:p

Ma znam da si tamo ali krivo govoris jer si napisao da je kapo Barge engineer,a u biti oni traze deck officera....pa te moram ispravit jer ne kuzis pozicije.

Ma znam da si tamo ali krivo govoris jer si napisao da je kapo Barge engineer,a u biti oni traze deck officera....pa te moram ispravit jer ne kuzis pozicije.

reći "kapo" za one ljude je u najmanju ruku uvreda za sve chief engineere koje ja poznajem.... ALI napao si decka koji je tamo vise od pola godine i svako otvoreno mjesto javi ovdje da nekome pomogne.... trazis savjet a onda kad ti decko zeli pomoc ti mu bahato kazes da ne kuzi pozicije... sta nakon 6 mjeseci... znaci da ga vrijedjas.... nisi ga mogao lijepo pitat je li siguran sta govori?
macak slusaj sad, barge engineer je tamo isto sta i kapo tj chief engineer, je li ti sad jasno, jel kuzis?? tj. sef je mehanicaru i motormanu (mehanicar i motorman su cca kao treci makine), elektricar je direktno ispod oim-a... iz razloga sto tamo taksisti i kamiondjije idu za "kapa" jer to cudo nema vlastitog pogona... budu dve tri ture i odu ca na duplo vise...
a ti decko dragi samo zovi ovakve... moj savjet za svaku poziciju pozvati nekoga koga poznajes, nekoga tko ce nama kao naciji osvijetliti obraz... tesko da ne poznajes nikoga... ovako vidis kakvi ce ti doc... uzivat ces radit s njime... svejedno Nautika svaka cast na dobrim namjerama... ali nazalost di god dodje preko par nasih tu trava prestaje rast, tu pocinje nije to moj posao, sta sve ja, sta uvijek ja??? pozdrav

Jeremija svaka ti cast i hvala ti sta si napon objasnio tu situaciju nadam se da ce sad shvatit, jer meni se neda tu prepirat preko foruma ,, nego da pomognem koliko mogu:uzdravlje

Back