2nd Eng..brevet Ako ima ko da objasni

ivo_1

New member
Ima li itko na forumu da ima nekakva pitanja, skripte itd. za polaganje ovoga ispita, nevolim nas dilit na nauticare i strojare ali nema nista strojarskih stvari na download pa ako netko ima plizzzz javite mi:kafa

Ima?? na stranicama ministarstva ali evo ti pitanja da ti u??tedim vrime( vi??e natuknice nego ptanja ali dobro) na ovom linku PRILOG C pogledaj prilog C11.
Lani kad sam to polaga ispitivači su doslovno imali ovaj papir u rukama a za odgovore će?? se ti pobrinut ;) Sritno, nadam se da sam ti bar malo pomoga.Pozdrav odo ja na brod za 2 dana:udriglavom

2nd Eng..brevet Ako ima ko da objasni

Pozdrav svima,

KAko san linguza po prirodi sta se tice papirologija a pogooo cakulanja po ST kapetaniji ima ko da mi objasni malo koji su uvjeti za ovo.
Ka prvo nisan ni zna da ima brevet za 2/e, a sad mi nije jasno oli mi je to potriba?

Inace radin ka 2nd. Eng vec par odina a iman samo srednju skolu.
Sad jeli to meni triba ili ne?

2000 prvi pu sekondo na kargo brodovima..niko me nije pita nista
danas na putnickima mi ne trazu isto, ali su mi u kapetaniji pitali ka sta je ovo tvoj brevet, a radis ka prvi..
Tukci nasi i lipo in pokusavan objasnit da nisan prvi po nasen sistemu nego sekondo, a oni ka telci nismo sigurni da ti mos tako navigat..kako nemogu ka mogu .
Nije vrag da cu tribat nesto polagat opet..

Zna li ko da pomogne vise o oome?

ps.mislin da nisan jedini kad kazen da mi je vec malo pun kurac i kapetanija i breveta i vlasti sta stalno izmisljaju kako da nas jebu u mozak.
U 11 godina nezna jesan li ima jedan odmor doma bez njihoih iziljavanja na temu papirologije..

Tribalo bi ih poslat malo da gule na lpg malog po nordu pa da vidimo bili nas napokon poceli malo postivat..jebene krvopije

Ispike za izljev nervoze i ogorcenosti ali mislin da se svi mogu poistovjetit sa mnom.

Pozdrav sa Tajlanda

pitanje ti je jesi po hrvatskom cif ili sekondo
ako si cif onda bi triba imat i neki brevet za cifa, ne znam do koje su godine tocno dopustali da cif moze biti sa srednjom, znam da je sad obavezna visa.
usput i meni je pun ku... splitske kapetanije i moram ti reci da sam matrikulu radio u rijeci i da su tamo puno pristojniji

pitanje ti je jesi po hrvatskom cif ili sekondo
ako si cif onda bi triba imat i neki brevet za cifa, ne znam do koje su godine tocno dopustali da cif moze biti sa srednjom, znam da je sad obavezna visa.
usput i meni je pun ku... splitske kapetanije i moram ti reci da sam matrikulu radio u rijeci i da su tamo puno pristojniji

Za cifa bez vise ti je bilo do 1998 a jebiga ja san izvdija oficirski '99.

U tome i je stvar jer me na kapetaniji guraju da san cif..a o nisan i nikako da lapanima objasnim to. Prave se blesavi ka da neznaju da ima drugi sistem.

Ja san vec poceja minjat sve sta mi istice u Sibeniku, ljudi sta rade tamo uglavnom stari maritimi pa razumu da je coviku pun k. kad dode doma da ga jebu sa papirima..srede brzo bez pametovanja.
A Ona kuja Dika u ST kapetaniji, a i ostali glumci doli..neznan ja san se mora maknit od njih jer mi netriba da napravin pizdariju.
Ma sramota..a i sindikat nan je jak nema sta.
Mozda bi tribali ljudi probat pokrenit nekakav postupak protiv svih njih jer ovo svakon godinom uzima sve vise maha.

ponavljanje

ponavljanje

Malo bolje pogledaj po forumu i vidices da ima sve o toj temi i sve sta tribas znati. Da sad ne pisemo sve ponovo...........Nadam se da ce ti to pomoci :uzdravlje

čekaj, daj mi reci kako si vadija brevete u sibeniku, ako si ih prije ima iz splitske kapetanije?
meni su rekli da brevete moram obnavljati u kapetaniji u kojoj su i izdani, tako da brevet izvađen u splitu ne mogu zamijenit u npr. rijeci

:uzdravlje

p.s. dalmos jos samo ovo, neman vrimena sad trazit tu temu na forumu
:uzdravlje

stari to sta su ti rekli je laz..kad mi je isteka oficirski isa san u ST di mi je ona nedojebana kuja Dika pocela palamudit..pa san se lipo okrenija sija u auto otisa u Sibenik..dobar dan..dobar dan..ja san iz splita i isteka mi brevet, mogu li ja to kod vas napravit jer u St neman zivaca sa onim idiotima..covik se nasmija i reka nema frke, 2 slike bla bla..javija mi se sutradan da doden po njega ..fala lipa..zivi bili i mirno more

Back