???

Evo ovi moj je zavrsija one dvi godine vise i moram priznat da mu i nije bilo lako svaki put kad dode doma umisto da odmara sidit na faxu i vatat profesore,ali ja mislin da je vridilo,sad ne dao Bog da zatriba zavrsi trecu godinu i ima fax pa moze i doma radit.Nepotrbno je opet iznova govorit kako se svi mi odi slazemo da to triba bit ka i vani da ljudi mogu odradit tecaj,jer ovo je samo zahebavanje ljudi.

Zato sta su u splitu momci skroz ugledni i nece se klosare sa materon i cacon do 30 i neke ka masu ljudi i bilo bi lipo da se ode mogu teme zakljucat da se vise ne posta ode jer me ova posjeca na raspravu tipa ko je bolji hajduk ili dinamo.....

Boze te sacuvaj :cool:

A moran se ubacit u pricu. Neman nista protiv nikoga sa ili bez skole ali mislin da je pojedincima sada jasno zasto nas NE tretiraju ka "i one vani". Ja osobno radim za firmu gdje se prica dolaze ovi - oni ali kupci tereta su zadovoljni Hrvatima i ne zele nas minjati. Uvjet za doc na ovu firmu je bija min. VŠS. Krvavo se zaradjuje ali je novac odlican a ugovori da nekazem perverzija.

Back