Spencer Ogden

Samnom je na brodu bio jedan Rumunj koji radi priko njih. Kaze da je placa redovna ali daju dosta manje nego neki drugi agenti za isti posao. Primjera radi OSM daje 350€ dnevno a S&O daje za istu poziciju 250€ dnavno. Ako si zadovoljan placom nebi tribalo biti problema po ricima Rumunja.

Samnom je na brodu bio jedan Rumunj koji radi priko njih. Kaze da je placa redovna ali daju dosta manje nego neki drugi agenti za isti posao. Primjera radi OSM daje 350€ dnevno a S&O daje za istu poziciju 250€ dnavno. Ako si zadovoljan placom nebi tribalo biti problema po ricima Rumunja.

Hvala za info :uzdravlje

Spencer Ogden????

Spencer Ogden????

Ima li još kakvih iskustava sa Spencer ogdenom? Pregovaram sada s njima pa bi mi bila svaka informacija korisna!!???

Dobar Dan!!

Ja san bia aplicira za rig, cak potpisa nesto ala ugovor, ali se nisan ukrca. Ja mislin da su prevaranti. Zato ne nadaj te se nekom ukrcaju priko njih.

Pozdrav !

spencer ogden

spencer ogden

Mislim da nisu prevaranti nego daju male day-rate. Koliko čujem od kolega da poÅ¡teno isplate. Navodno da neke firme neće ni da rade s njima jer malo daju a previÅ¡e zadržavaju sebi. Malo su i dosadni zovu te pokuÅ¡avaju te nagovoriti na neke sitne cifre i poslije kada njih trebaÅ¡ ne javljaju se.

Mislim da nisu prevaranti nego daju male day-rate. Koliko čujem od kolega da poÅ¡teno isplate. Navodno da neke firme neće ni da rade s njima jer malo daju a previÅ¡e zadržavaju sebi. Malo su i dosadni zovu te pokuÅ¡avaju te nagovoriti na neke sitne cifre i poslije kada njih trebaÅ¡ ne javljaju se.

Ovo je najveca istina o njima. Kaze puno puno ljudi kad te tribaju mole i kume a kad ne onda ti se nece niti javit. Pricu o officu necu niti govorit da je perverzija kakve kancelarijw ljudi imaju. Pogledajte na google image cudo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back