Seaguide yacht company

aso

New member
Da li netko zna ne??to o ovoj firmi, na??ao sam njihov oglas na Hosting za zahtjevne - Avalon hosting connector.com stranici, malo mi je čudno jer dok sam guglao po internetu, na??ao sam neke stranice gdje upozoravaju da je to scamm, tj internet prijevara, a opet zanima me ??to ne bi maritime connector trebao provjeravati firme koje davaju oglase na njihovoj stranici ili se varam. Molim one koji znaju ne??to o tome da se jave, unaprijed zahvaljujem na pomoči

Da li netko zna ne??to o ovoj firmi, na??ao sam njihov oglas na maritime connector stranici, malo mi je čudno jer dok sam guglao po internetu, na??ao sam neke stranice gdje upozoravaju da je to scamm, tj internet prijevara, a opet zanima me ??to ne bi maritime connector trebao provjeravati firme koje davaju oglase na njihovoj stranici ili se varam. Molim one koji znaju ne??to o tome da se jave, unaprijed zahvaljujem na pomoči

Last edited:
Zanima me na osnovu cega ste dosli do saznanja da se radi o prevari, jer moze isto tako biti vise takvih firmi na maritime connectoru, po??to sam tamo i dosao do seaguide yacht company

dalmacija je u pravu,ima nesto o njima i na Welcome to ScamWarners.

bizi koliko te noge nose
hvala na informaciji, nisam znao da postoji takva stranica:udriglavom

Last edited:
lako za placu nego i jos traze da im preko western uniona posaljes 700 funti za vize i neke druge papire,na scamwarners imas dosta slicnih primjera,uglavnom sadrzaj isti samo mkalo minjaju imena adrese kontakt osobe,al znaj da ti niti jedna normalna firma nece trazit da im saljes pare western unionom
:uzdravlje

Back