Saudi aramco marine department zaposljavanje/interview/info

mali Luka

Proša pola puta
LIp pozdrav svima,

ako je itko radio/radi ili se natjecao za radno mjesto u Saudi Aramco marine dept. preko UK , dobio sam ponudu trebao bih ici u London na interviju slijedecu sedmicu.

Svi savjeti/sugestije dobrodosli, unaprijed zahvaljujem

Lip poz...

Pozdrav Luka,

nažalost ja ti nemam nikakav savjet. Zanima me kako si doÅ¡a do te firme? Priko neke agencije ili si se aplicira na njihovoj stranici? Da li znaÅ¡ uzimaju li asistente struje. Tek sam počeo s traženjem posla, pa mi bilo kakav savjet dobro dođe. Kontaktira sam sve agencije u HR ali bezuspjeÅ¡no.

Pozz

Pozdrav Luka,

nažalost ja ti nemam nikakav savjet. Zanima me kako si doÅ¡a do te firme? Priko neke agencije ili si se aplicira na njihovoj stranici? Da li znaÅ¡ uzimaju li asistente struje. Tek sam počeo s traženjem posla, pa mi bilo kakav savjet dobro dođe. Kontaktira sam sve agencije u HR ali bezuspjeÅ¡no.

Pozz

Dobar dan,

generalno za Saudi Aramco ti treba 10 do 15 godina iskustva prije nego neko pogleda tvoju molbu.
Ja sam pozvan preko SA zaposlenika s kojim sam radio 6 mjeseci u Saudiskoj Arabiji.

Mogu samo predloziti kupi iskustvo, pa kad imas 5 godina pocmi aplicirati.

Lip poz.........

Pozdrav,

Evo i ja bi treba ic krajem miseca u London za Saudi Aramco intervju, pa ako iko ima ikakvu informaciju dobro bi dosla ili ako je vec zaposlenik Saudi Aramca.

Dear tommy,

I’m part of the expatriate recruitment team at Saudi Aramco, and having read your profile, I believe that your skills and experience could be suitable for our Marine Department in Saudi Arabia.

The Marine Department are seeking highly competent individuals to hire on a permanent basis. We are recruiting for Chief Engineers, Chief Mates, Captains, Electo Technical Officers and Vetting Officers. The work schedule will either be rotational of 42 on / 21 off with company paid travel and vacation. Or a normal weekend work schedule of 5 on / 2 off and relocating to Saudi Arabia.

We are also recruiting for Port Engineers (onshore), Naval Architects (onshore) and Maintenance Engineers (onshore) on a normal weekend schedule.

At Saudi Aramco expatriate careers website you’ll find further information on the vacancies etc.

However if interested please do send me your CV ASAP to james.fisher@aramcouk.com for review as we are conducting interviews in London this month. Feel free to pass on my contact details to friends or colleagues, who may also be interested.

Regards,
James

James Fisher | Expatriate Recruitment Representative
Aramco Overseas Company UK Limited
10 Portman Square, London W1H 6AZ
E: james.fisher@aramcouk.com
W: Saudi Aramco expatriate careers website

Eto covjek kaze da moze ko oce aplicirat od ovih gore rankova sto se traze.

Pozdrav!

Back