plan za dobar dan

deck monster

New member
Sta mislite o planu da se ukrcam na neki kruzer kao fotofgraf,čistač....(nebitno) i da se tamo motam oko mosta te da se polako upoznam sa kapetanom,časnicima..pa malo pitam za kakav savjet..pa pitam da mi se pokaze ovo pa ono..!naravno sve u svojstvu da me uzmu za kadeta slijedeci ugovor ili čistača pa da mi se upise kadetura..!jeli tko pokusao ikad ista slicno..?

Jesam ja...imam elektro ??kolu...prvi brod sam i??ao za čistača...dogovorio se sa barbom da ću produ?žit ugovor..neka dovedu čistača a ja ću ostat ass.struje..upalilo mi..pa eto

Sta mislite o planu da se ukrcam na neki kruzer kao fotofgraf,čistač....(nebitno) i da se tamo motam oko mosta te da se polako upoznam sa kapetanom,časnicima..pa malo pitam za kakav savjet..pa pitam da mi se pokaze ovo pa ono..!naravno sve u svojstvu da me uzmu za kadeta slijedeci ugovor ili čistača pa da mi se upise kadetura..!jeli tko pokusao ikad ista slicno..?

Javi se na cruisera kao mornar obicni i kreni u svoj plan.

U nas je bila na nCL-u jedna zenska u restoranu radila 5-6 godina ja mislim i u meduvrimenu doma upisala valjda neki qrac i priformirala se u kadeta palube i dans je 1st officer na Norwegian Epicu. Sve je moguce nons top postoji crew rwquest form i to ispunis i pribacis se iz departmenta u department i naravno tribaju te zeljeti u departmentu u koji zelis ici

Sritno

a jebate pa jel bas morate svakoga ispljucat? pa lipo je pita i dobia odgovor al ne.....vi bas morate :mad:

Back