Olympic Shipping

picard

New member
imaju flotu od 23 broda,klase OCV,CSV,OSV
post@olympic.no
Telephone Main Desk:

+47 70 08 12 00
Telefax:

+47 70 08 12 01
dobivat ce dosta novogradnji IMR,OCV,2 subsea
aplikacije na webu su im na norveskom i dosta stare Olympic Shipping 
nesto sam nacuo da suradjuju sa bibby offshoreom,dal netko zna ko jos krca na njih

imaju flotu od 23 broda,klase OCV,CSV,OSV
post@olympic.no
Telephone Main Desk:

+47 70 08 12 00
Telefax:

+47 70 08 12 01
dobivat ce dosta novogradnji IMR,OCV,2 subsea
aplikacije na webu su im na norveskom i dosta stare Olympic Shipping*
nesto sam nacuo da suradjuju sa bibby offshoreom,dal netko zna ko jos krca na njih

Stari tesko te pratit koliko dnevno toga izbacis. Najbolje da otvoris temu Picard i da u njoj samo postas
ove sve informacije... :):)
Inace svaka cast na trudu....

Kako bi reka tvoj kolega Spock
Live long and prosper... :uzdravlje :uzdravlje

Koliko znam ne zele nase. Daj boze da se varam ali navodno je Norge jezik prioritet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osobno znam decka koji je bio tamo, jako dobro placaju, brodovi top, jedino nece strance zaposliti direktno, agencija jedino i to jako rijetko, samo kada nemogu naci ni najglupljeg Norwegina, onda ce doc neki Poljak pa tek onda netko drugi...

Olympic shipping

Olympic shipping

Prića san par puta sa njima, izm. ostalog jedanput sa gazdon i kažu da u biti krcaju samo skandinavce, međutim prije nekoliko miseci u Aberdeenu su mi rekli da na njih krca OSM. E kad san uÅ¡a kod njih rekli su mi da se obratim iskljućivo kod OSM-Split.
Pozzz:uzdravlje

Prića san par puta sa njima, izm. ostalog jedanput sa gazdon i kažu da u biti krcaju samo skandinavce, međutim prije nekoliko miseci u Aberdeenu su mi rekli da na njih krca OSM. E kad san uÅ¡a kod njih rekli su mi da se obratim iskljućivo kod OSM-Split.
Pozzz:uzdravlje

hvala ti puno garofal na infu,vec sam se pripa da ce biti ćorak :D:hihi

Back