Nigerija, vize, procedure itd.

morski_pas

New member
Kolege,

Ako je tko voljan podijeliti koju informaciju u vezi Nigerije, kakva je situacija općenito dolje, kakav je stil rada u offshoreu u Nigeriji?
Kakva je procedura za vizu, koliko se čeka, sto sve zahtijevaju od papira?

Pozdrav,
Viza se ceka od 5 do 15 dana sta ja znam ako se ide priko Nizozemske,u vrijeme izbora zna se cekat i vise od misec dana,ali nedavno su bili i Predsjednicki i parlamentarni izbori tako da sad ne bi tribalo bit nikakvih problema.Posal ka posal,ovisi od chartera,meni osobno se svidja.Ode di ja radim radi se samo tokom dana,nocu su sve operacije svedene na minimum radi sigurnosnih razloga.
U zadnje vrime bilo je nekoliko napada,ali svi su Fieldovi pokriveni sa security brodovima al od njih nema neke koristi.
Obavezno ponit sitnih novaca,dolara,eura ili ovih njihovih bakula

Last edited:
Imas i neke agencije koje ti mogu sredit vizu, kad ti firma posalje odgovarajuce papire, recimo u ST Marine air u Lavcevicevoj zgradi nasuprot opcine....

Evo ja sam u toku izrade ,vise nemozete radit nigdi nego samo u budimpesti koja je odgovorna za hrvatsku ,cekanje je od 15-21 radni dan uglavnom sve skupa uzas ,ima li neko bolja iskustva od mene da je radio nedavno vizu za Nigeriju, neki kazu da zna biti gotova i ranije .

Jel to firma ili agencija sredila ? Jer moja agencija iz nizozemske je probala i jednostavno nisu mogli ,uvijek su ih slali na budimpestu i zato sam gore ,

Back