Nastavak studija po "bolonji"

Dobra vecer gospodo imam jedno pitanje pa se nadam da mi netko moze odgovoriti iz svog iskustva. Zavrsio sam prvu godinu vise i nekoliko ispita sa druge. Najesen bih zelio nastaviti skolovanje po bolonji. Zanima me dali netko ima slicno iskustvo i dali su mu priznali ispite koje je dao po starom sustavu. Dali ste morali ic od profesora do profesora i militi ih da vam priznaju ispite ili je to islo nekim automatizmom. Puno pitanja ,nadam se da cu dobit bar neke odgovore. U mom slucaju radi se o pomorskom faksu u Rijeci. Unaprijed hvala

Kad sam ja polagao ispite 2009 bilo je i vanrednih studenata na trećoj godini koji su završili prve dvije po starom načinu školovanja.

Nisu imali problema.

Ako su i morali polagati neku razliku mislim da nije bila velika.

Većina profesora ide uvijek u susret studentima.:)

Alja bi morao platit najprije prvu pa pohvatat profesore da mi priznaju ispite kako sam shvatio ili sam mozda u krivu?Ne namjeravam zavrsit sve tri godine ve samo dvije da dobijem potvrdu od faksa da mogu polagat kapetanski

Ako si upisan prije 2005 kad je pocela prva bolonja onda bi ti neki mogli priznat a neki za..bavat oko toga. Najbolje ti ic pitat u studentsku sluzbu ili od profesora do profesora.

Back