ER offshore job offer

A gle osa je jedan CO sad na k offshore ali za barbu pa je to ta pozicija...tu ce bit i ljudi sto navigaju vec na firmi plus novi kandidati...prolazi najbolji...apsolutno nema nikakvih prednosti neko ko je vec na firmi..cak naprotiv mozda i razocara.

Ovo je ono sto mi hrvati nikad necemo svatit ni imat ako se nesto ne promini a tesko.
Znaci momak poljak je bija ode za cifa na e.r. georgini i neki dan kad sw iskrca odma se prekrcau za kapetana na K offshore...je da nece imat placu ka ode zapovjednik ali ima cw vecu od CO ode(oko 6k sa bonusima i vise perm)ali jestvar da oni guraju svoje i ima ih po svuda u officima...inace ovo je vec drugi koji je uspija ovo izvesti.

@duka
A cekaj sto si vec bija na evaluaciji?sto si na brodu i nisan zna da se mogu pisati avancamenti ako nema braveta.A bravete ti iovako pokriva firma(tecaj isto)
Cosmic cestitam!valjda cemo se upoznat na SFOM.

Last edited:
A dobro ali neki tok ima da se prvo ide za 3-2-1...nebitno,gle sve papire i kurseve meni platila firma...sto se tice evaluacije znam unazad par miseci je bila evaluacija za CO par momaka neki koji nisu prosli odma na prvo slobodno su uletili kasnije,evo zna i edigene o kome prican...a sto se tice kadra na firmi ima masu ljudi tj oficira koje guraju "svoji"a a oficiri da oprostis daleko od toga...i zato znam ...a po meni ako stalno radis greske...nemas sto trazit....a znam i u haburgu prije 2miseca sto mi je receno kad san ih upita za jednoga svoga zasto ga nisu avancali.odgovorlili su da nije zadovoljio i da je mislija da ima prioritet jer je na firmi...i da ih to jos vise razocaralo...i tu je firma u pravu...jer jedno su ove price po viberima watsapovima a drugo je kad ti gazda rece ono sto misli.tako da se nebi bas slozija s tobom da ja imam prioritet ispred covika koji trazi posa na firmi za istu poziciju za koju se natjecemo...i po meni je uvik neka pobjedi bolji.

Last edited:
Nemora znacit ali netreba to gledat u cudu...ja san se isto smija tome a onda kad odes u dansku na kurs svivsmo se u pocetku svadali i cudili o cemu ovi pricaju...da bi na kraju sve povezali i svatili o cemu se radi...tako kockice i to nije za nista a osobno ako strojar nema predodbu ili ideju da pokaze svoju kreativnost po meni i ne treba trazit posa za seniora....a mislin kad ka vidin ljude sa problemom i ono nema djelova i gotovo neka to tako stoji-popizdim...ja neznan sto su napravili tj kako su izveli tu polugu(most od papira za 5kg)ali mi je bilo iteresantno pa san zarola papire pritisnija u sredinu i dobija san dvocjevku koja je bez problema drzala uteg od dima od 5kg...koliko se puta dogodilo da u africi nije bilo konekcije za gorivo i sto ekipanapravi a nista nema nema i sad necemo krcat gorivo...i onda se cude kad barba popizdi kad dode na smjenu...sve ima svoje...ali ja osobno mislim jebo to sve vezi tovara di ti gazda kaze i kasnije uzivaj u pari...jel oni to traze?da...jel ti zelis avancat?da....pa onda se potrudi maksimalno sve se boduje sve se racuna ako nisi bija super nisi prosa nema veze zvat ce te za 6miseci opet...i sam znas kakva je situacija a opet su fer firma.

Back