Bosiet polaganje - Pavia(IT)

Aleksandar26

New member
Pozdrav svima,

planiram ici na Bosiet(heut ujkljucen)- opito tecaj u talijansku Paviu (tecaj je na engleskom jeziku), da li ima netko zainteresiran radi dijeljenja troskova.

Datumi tecaja.

from 26 to 28.02.2014

from 5 to 7.03.2014

Uzivajte.

Ja krecem iz Rijeke, dogovorio sam prijevoz s jednim deckom koji ide iz Splita i ima mjesto za jos jednu osobu.
Cijena tecaja je 1293,20 eura...smjestaj je oko 110eura, s tim da imamo organiziran prijevoz od hotela do centra di polazemo tecaj.

Planiram i ja otic do njih al sam trenutno na brodu tako da sad ne mogu!
Napisi kako je bilo kad se vratis!

Bosiet

Bosiet

taj ti tecaj nije priznat , jedinio imaju mislim Bosiet a ovo ostalo nije priznato od Opita, jedino di mozes sve polozit i ukljucujuci i dodatak za norvesko more je centri u Skotskoj ( Aberdeen) tu ih imas nekoliko i jeftiniji su nego talijani

Planiram i ja otic do njih al sam trenutno na brodu tako da sad ne mogu!
Napisi kako je bilo kad se vratis!

taj ti tecaj nije priznat , jedinio imaju mislim Bosiet a ovo ostalo nije priznato od Opita, jedino di mozes sve polozit i ukljucujuci i dodatak za norvesko more je centri u Skotskoj ( Aberdeen) tu ih imas nekoliko i jeftiniji su nego talijani

da nije onda bi valjda ostao i polozio ga u sibeniku za duplo manje para...imaju i druge tecajeve i naravno da je opito odobren. informiraj se prije nego napises gluposti

Eee

Eee

Meni je cak Aberdeen ima dva miseca izasa jeftinije sa avionskim kartama i jos dobia MIST.
Al nije neka velika razlika..poz!

pavia

pavia

ja sam u pavia polaga FFOSMS TAKO NEKAKO,OFF SHORE FIRE FAITHING EMERGENCY TEAM.i mogu reč da su predavači i instruktori super,da mogu birat opet bi iÅ¡a u paviu,ovi u aberdeenu su malo zajebani,a oni u norvichu su totalni debili,zbog toga nas firma viÅ¡e i ne Å¡alje u norvicha,jer se znalo dogodit da ljudi neprođu

Otisli..iskesirali se, nagutali vode i eto jos jedan papir...tecaj je sam po sebi samo izvlacenje novaca,kao i svi drugi(tecaj je prosla i rumunjka koja ne zna plivati tako da). Smjestaj dosta skup(gledajuci sta dobijes)..i to je to uglavnom.

Back