acomarit

djerdj

New member
bok decki.danas sam razgovarao sa gospodinom iz agencije Acomarit(v-ships) te ga upitao za kadeturu..rekao mi je kao da se dugo ceka,pa se minutu predomisljao da bi mi na kraju rekao ajde kao uzet cemo te!jel imao ko slicnih ili ikakvih iskustva sa tom agencijom?hvala

bok decki.danas sam razgovarao sa gospodinom iz agencije Acomarit(v-ships) te ga upitao za kadeturu..rekao mi je kao da se dugo ceka,pa se minutu predomisljao da bi mi na kraju rekao ajde kao uzet cemo te!jel imao ko slicnih ili ikakvih iskustva sa tom agencijom?hvala

ako je to isto,kao i v-ships,onda će te uzeti,jer oni raspola?žu sa jako puno brodova.

ok hvala..i pardon stavio sam ovaj post zabunom u Vjezbenici stroja a radi se o vkezbeniki palube.pozdrav

ok hvala..i pardon stavio sam ovaj post zabunom u Vjezbenici stroja a radi se o vkezbeniki palube.pozdrav

ma svejedno stroj ili paluba kad ides za asistenta,samo pripazi jer su ti dosta velike razlike u plaćama.

ja sam bio preko v-shipa i imao 1000$ a filipinac je bio na palubi,on je imao 500$

sada ovaj moj zadnji bulk,kadet palube talijan je imao 1700 eura??

nije ti za birati,ali isro malo bolje pogledaj.

neko vrime te neće zvati nitko,mo?žda 10 dana a mo?žda 4 miseca,a kad te nazove prvi agent,onda će?? imati jo?? poziva sljedećih dana

pozdrav

Hvala stari.pogodio si u bit onoga sta me zanima..mzim cekati ali i nevolim gnjaviti ljude kad neznaju ni oni sami..pozdrav!

reci mo jos molim te marlis test,lijecnicki,droga te?kako to ide kod njih?cisto da se spremim.hvala jos jednom

Last edited:
Hvala stari.pogodio si u bit onoga sta me zanima..mzim cekati ali i nevolim gnjaviti ljude kad neznaju ni oni sami..pozdrav!

reci mo jos molim te marlis test,lijecnicki,droga te?kako to ide kod njih?cisto da se spremim.hvala jos jednom

u v-ship-u sve radi?? u rijeci u pro-viti,mislim na liječnički,a to ostalo ni??ta nije problem po??to ide?? kao kadet.

daju ti odmah robu,cipele itd i dosta su profesionalni,ali danas je te??ko upasti kao kadet,tako prihvati prvu ponudu ipak i nemoj gledati na lovu,jer ti je bitno da 6 mjeseci bude?? u komadu,a ostalih 6 rje??i?? u hrvatskoj,jer je 12 mjeseci stvarno pun k....

jesi li to zvao Rijeku, Dedića ili Pavlaka?

neznam stari ko se javio..Rijeka je u pitanju bila da..iako nisam ni u to siguran bas zbog toga sta kaze kolega(da je tesko upasti kao kadet)..mozda mi se sreca osmjehnula a mozda i je i neka lazna nada..sta god da je ne odustajem od trazenja i zvanja..

Back